Klinische psychologie – Dr Cortoos

Zij is licentiaat in de psychologie (2004) met een doctoraat in de Biologische Psychologie (2009) en een postgraduaat in de systemische Psychotherapie (2013).

Zij werkte jarenlang als slaappsycholoog in de slaapeenheid van het UZ Brussel. Samen met haar collega’s uit Antwerpen en Leuven, en in samenwerking met de Belgian Association for Sleep Research and Sleep Medicine (BASS), gaf zij vorm aan het Belgische landschap voor de behandeling van slapeloosheid.

Als postdoctoraal onderzoeker werkte ze samen met de Koninklijke Militaire School (KMS) op projecten rond slaap, vermoeidheid en prestatie. Ze is frequent gastdocent aan de eenheid voor Biologische Psychologie op de VUB, aan de KMS en geeft ook les voor opleidingen van de BASS.

Zij is auteur van verschillende internationale en nationale publicaties in tijdschriften en naslagwerken. Zij geeft lezingen en workshops in bedrijven en voor andere zorgverleners, en begeleidt cliënten met slaapproblemen, stressklachten, aanslepende vermoeidheid en burnout.

  • Slaap/stress expert
  • Psychotherapie voor (jong)volwassenen – koppels
  • Slaap, stress en burnout coaching

Dr. Cortoos Aisha

Consultaties op afspraak:
Di en Do van 8 uur – 18 uur