Artikels2022-05-16T15:49:58+00:00

Ortho Medical Center Artikels

Dr. De Rydt was aanwezig op het internationaal orthopedisch congres

Dr De Rydt heeft dit jaar het internationaal orthopedisch congres over schouderchirurgie gevolgd dat plaatsvond in Antwerpen. Het waren 3 heel leerrijke dagen met live operatie’s. Dr De Rydt probeert zoveel mogelijk bijscholingen te volgen om op de hoogte te blijven van bevindingen van bestaande  operatietechnieken en de allernieuwste visies om jullie als patiënten zo goed mogelijk te kunnen behandelen.

Dr. Gunzburg specialisatie rugchirurgie versterkt ons team

Wij zijn ook blij jullie te kunnen melden dat prof. dr. Gunzburg, met specialisatie rugchirurgie ons team komt versterken. Met zijn uitgebreide kennissen vooraanstaand lid van verschillende internationale wetenschappelijke organisaties, is hij hoofdredacteur van de European Spine Journal en actief in medische research . Hij heeft dozijnen boeken en wetenschappelijke artikels op zijn naam die betrekking hebben tot rug- en nek zal hij zeker een bijdrage zijn om jullie als patiënten nog beter te kunnen helpen. We heten hem dan ook hartelijk welkom en een fijne samenwerking!

Het OMC als locatie voor een Duitse kortfilm

Het ortho-medical-center werd gespot via het internet en uitgekozen als locatie om een Duitse kortfilm te draaien. Het verhaal gaat over de gevolgen van de tsunami in 2004 met de bijhorende medische kwetsuren die verzorgd worden in het ortho-medical-center. De film zou zichtbaar zijn op de Duitse post ZDF begin volgend jaar. We houden jullie op de hoogte!

Nieuwe secretaresse Laura

Wij zijn blij jullie te kunnen melden dat Laura Kunnen  onze nieuwe secretaresse is. We wensen haar hartelijk welkom! Zij is aanwezig van maandag tem vrijdag van 9 tot 16 uur.

Ga naar de bovenkant