Ortho Medical Center Orthopedie orthopedisch chirurg

 • Ortho Medical Center

 • Verhuur praktijkruimte

 • Medisch Centrum


  Ortho Medisch Centrum Hoeilaart

    Medisch en Paramedisch

  Coronavirus (COVID-19) lees HIER de maatregelen VOOR uw bezoek aan het medisch centrum

  Ortho Medical Center

  Dit medisch centrum te Hoeilaart is een multidisciplinair centrum in volle expansie en dankzij een aangename medische inrichting en vriendelijke medewerkers, zal zowel patiënt als specialist zich bij ons thuis voelen  in het medisch centrum. 

  Ortho-medical-center wordt geleid door Dr De Rydt, orthopedisch chirurg en ligt ten zuiden van van Brussel in de Vlaamse rand. Momenteel worden er consultaties orthopedie en traumatologie, NKO, vasculaire chirurgie en psychologie gehouden. Hierbij kan de consultatie gecombineerd worden met een orthopedische bandagist of schoenmaker.

  • ORTHOPEDIE     Dr De Rydt
  • NKO                     Dr Holvoet
  • VASCULAIRE      Dr Beyens
  • RUGCHIRURG    Dr Gunzburg
  • PSYCHOLOGE   Dr Cortoos
  • Orthopedic Bandagist    Mr Nelen Matton Orthopedie
  • Orthopedic Shoenmaker  Mr Pauwels House Of Feet by De Prêtre

  Medisch


  ORTHOPEDIE


  nko


  vasculaire


  orthopedie rug


  psychologie

   

   

  Door een gecombineerde raadpleging met een orthopedisch bandagist, op woensdag en op afspraak, is het mogelijk om tot een aangepaste patiëntgerichte behandeling te komen.


  orthopedisch bandagist

  Orthopedie
  Traumatologie  NKO  Vasculaire chirurgie  Orthopedisch rugchirurg  Klinisch psycholoog


  Het Ortho Medisch Centrum breidt uit.

  Bent u arts en zoekt u een praktijkruimte voor uw consultaties? Neem dan contact op met
  Dr. De Rydt Dirk.
  In ons multidisciplinair centrum kunnen patiënten terecht voor diverse aandoeningen zowel fysiek als mentaal. Wij bieden moderne, volledig uitgeruste, praktijkruimten.
  Werken bij het Ortho Medical Center?
  Kijk dan voor meer informatie op de jobs pagina voor de openstaande vacature. 

  jj

  Orthopedisch Medisch Centrum Hoeilaart

  Dit Medisch Centrum Hoeilaart is in volle expansie en biedt momenteel raadplegingen aan in orthopedie, NKO en vasculaire chirurgie. Het is gespecialiseerd in het aanpakken van orthopedische en traumatologische problemen. Het wordt geleid door Dr De Rydt Orthopedisch Chirurg en ligt in Vlaams Brabant aan rand van Brussel.

  In dit Orthopedisch Medisch Centrum ​worden de radiologische opnamen ( Rx’en) ter plaatse genomen tijdens de consultatie en de behandeling ingesteld eveneens bij urgentie. Wanneer er gegipst dient te worden, wordt dit tijdens dezelfde consultatie verricht. Er zijn ook consultaties die gecombineerd worden met een orthopedische bandagist (Matton orthopedie)en schoenmaker(House of feet) om revalidatie en motoriek te bevorderen.

  Sinds kort zijn er ook consultaties NKO en vasculaire chirurgie georganiseerd en zijn we volop op zoek naar andere specialiteiten om ons team te versterken. Ortho MCH


  Contact

  Geïnformatiseerde Praktijk​

  De praktijk werd bij de opstart, 20 jaar geleden, door Dr De Rydt geïnformatiseerd voor dossierbeheer en sinds enkele jaren met ultramoderne digitale radiologie.

  Door de informatisatie met computers en gebruik van medibridge kunnen verslagen onmiddellijk elektronisch en beveiligd voor medisch beroepsgeheim naar de huisarts gestuurd worden.​
  Ondertussen is het team ook uitgebreid met een NKO, vasculaire arts, rugchirurg en klinische psycholoog.